Saturday, October 30, 2010

Hadiah Percuma ~ Bantal Panas/Tunku Moden

Jom join GA. Hadiah Best!! Set Tungku Moden :) Kalau nak join klik banner kat bawah tu



GA dianjurkan blogshop Bantal Panas dan Tunku Moden


Tunku Moden ni bagus unutk kesihatan tau :)




FAFAFO 1st giveaway




FAFAFO - Fahrool Farha Forever *wink*




Kali ni saya nak join GA yang FAFAFO anjurkan.. GA ni dianjurkan sempena nak memperkenalkan blogshop FAFAFO. jom la join ramai-ramai.. mudah je..




Jadi follower-->Add blog list-->buat entry--->tinggalkan link--->DONE!!!




MUDAH KAN!!! JOM LA JOIN..sempat lagi ni.. tarikh tutup 5/11/2010




Nak tau ape tu FAFAFO? ha klik sini
FAFAFO menyediakan perkhidmatan GRAFIK.. perkhidmatan GRAFIK ye!! Grafik :) contohnya :

Namecard
Banner
Calender
L
ogo
Bunting
Kad Kahwin

FAFAFO juga menjual felt craft spt keychain, casing, brooch,scarf.. :) bestkan.. cantik2 tau...cute sangat



So, kalau berminat nak tempah bolehlah pergi ke FAFAFO ye :)

Jom shopping @ Tomeykids.com! GIVEAWAY




Jom sertai GA dari tomeykids.com



Tarikh tutup 31/10/2010





Cara nak sertai mudah je..kalau nak join jom klik sini





So, untuk sertai kena tepek gambar baby kat sini, nama baby, dan nama ibu







Nama : Airil Fahmi
Umur : 1 tahun 2 bulan
Nama Ibu : Normajidah

Giveaway Kecantikan | Hadiah Tajaan



GIVEAWAY KECANTIKAN HADIAH TAJAAN




giveaway dianjurkan oleh ardinihumaira.com dan suffahbeautyshop


jom pakat join ramai-ramai..


tarikh tutup hari ni 31/10/2010 jam 11mlm.
(last minit punya penyertaan :P)


Friday, October 29, 2010

CONTEST : Gaya Si Comel Berhari Raya

CONTEST GAYA SI COMEL BERHARI RAYA

Jom join contest ni ramai-ramai..Hadiah yang ditawarkan untuk contest ni sangatlah best !!! Special thanks to penganjur BabyIbu dan Azzamoro dan tak lupa juga semua penaja yang baik hati :)
Dateline dilanjutkan ke 8/11/2010 atas sokongan menggalakkan *wink*

Ini merupakan contest pertama yang saya sertai.. contest ni mudah saje.. jom bace cara penyertaan dan syarat penyertaan nya di bawah ni :)

Cara Penyertaan
*Pertandingan boleh disertai melalu blog atau Facebook
*Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls).
*Pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik.
*Semua keputusan adalah muktamad.

Syarat Penyertaan
*Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - CHECKED
*Link Baby Ibu dan Azzamoro dalam bloglist anda - CHECKED
*Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - CHECKED
*Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda bergaya dengan berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) - CHECKED
*Sila nyatakan nama si comel dan umurnya - CHECKED
*Pertandingan terhad kepada si kecil berumur 1 hari hingga tidak lebih 4 tahun pada tarikh akhir pertandingan - CHECKED
*Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke penganjur BabyIbu dan Azzamoro dan juga semua penaja (no link back will be disqualified) - CHECKED
*Bila dah siap, tinggalkan link entri anda
~SENARAI PENAJA~
TQ to all penaja :)
Untuk contest ni saya pertaruhkan gambar hero saya yang ni..
Gambar ni diambil masa pagi raya tahun 2010..


Tengok hero saya ni, pagi raya dah tengok TV n baca paper :P.
Time ni tengah tunggu abah dia balik dari masjid. Lepas ni nak g beraya. Ni raya kali kedua untuk Airil.
Tahun lepas beraya, Airil masih dalam pantang

Nama Anak : Airil Fahmi bin Mohammad Zarid
Umur : 1 tahun 2 bulan

Nota Kaki : Nanti Airil boleh la kawan ngn Ammar (hero Babyibu), Airyll & Alyff (hero Azzamoro)