Wednesday, August 4, 2010

Diraz2u Giveaway 1/2010

Hai semua...
Dengan sukacitanya pihak Diraz Online Store melalui blog contest/giveawaynya (Diraz2u Contest/Giveaway) berhasrat untuk mengadakan giveaway.


Syarat :-

- Mestilah tinggal di Malaysia :)

- Mempunyai Blog
Tarikh Tutup : 21/8/2010



Senang je kalau nak sertai. Anda hanya perlu :


1. Menjadi follower blog Diraz Online Store untuk memudahkan semakan entry anda :)

2. Add banner Diraz online Store di sidebar blog anda

3. Buat satu Entry, Saya suka Shopping Online ........

4. Dalam entry anda mestilah menulis ini : Boleh juga shopping online di Diraz Online Store

5. Lepastu tulis juga apa yang anda suka di Diraz Online Store

6. Lepas dah siap semua, sila tinggalkan komen di bwh entry ini dgn memasukkan email dan link kan kpd entry yg telah anda buat.

7. Dah siap.. Itu saja.Mudahkan :)



.

.

.

.

.

.

.

.


Hadiah menanti untuk Entry Terbaik :


1. Barangan dari Diraz Online Store Bernilai RM80


2. Saguhati (3 peserta) akan menerima sehelai Shawls setiap seorang.


Jom Join Ramai-ramai

12 comments:

  1. Salam, akak dah masuk giveaway ni.

    http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/08/diraz2u-giveaway-12010.html

    Emel: megahasz@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. salam saya join GA ni ya

    http://nettskerepek.blogspot.com/2010/08/diraz2u-giveaway-12010.html

    email: sisnadiah@gmail.com

    thanks

    ReplyDelete
  3. ct join jugak..

    http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/08/diraz2u-giveaway-12010.html

    email: sy_ifal06@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. hai...
    i dah join giveaway ni...
    harap2 leh menang hadiah lumayan u tu...
    jom la gak join contest i:
    PREGNANCY MOMENT CONTEST...

    check entry kat sini ye:
    http://only4contest.blogspot.com/2010/08/diraz2u-giveaway-12010.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal n salam ramadhan...saya pun dah join tau...

    http://syawalsimpsons.blogspot.com/2010/08/diraz2u-giveaway-12010.html

    email : suraya1510@gmail.com

    rerajin la terjah yee...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...

    ummie dah join GA ni...

    http://ummieayahqistina.blogspot.com/2010/08/diraz2u-contest-giveaway.html

    email: hanie862000@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. http://eima-contest.blogspot.com/2010/08/diraz2u-giveaway-12010.html

    noor.izmaliza@gmail.com

    ReplyDelete
  8. join

    http://rosilahi.blogspot.com/2010/08/diraz2u-giveaway-12010.html

    rosilahi@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum,
    saya sertai!=D

    http://cicakgirls.blogspot.com/2010/08/diraz2u-giveaway-12010.html

    cahaya.nor@gmail.com

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  10. salam kenalan,

    kakyong pun join.. harap diterima..


    http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/08/diraz2u-giveaway-12010.html

    email: kakyong72(at)gmail[dot]com

    ReplyDelete
  11. salam..

    sy da join dis contest ;)

    http://nurtypist.blogspot.com/2010/08/diraz2u-giveaway-12010.html

    email: irwani87@gmail.com

    tq dear ;)

    ReplyDelete